#närmatsupplevelser -fototävlingen

Fototävling 19.8-19.9.2022

I Närmatsdagens fototävling #lähiruokaelämyksiä #närmatsupplevelser söker vi bedårande foton av upplevelser och stämningar i Närmatsdagens yra. Fick du åka traktor eller klappa en höna? Åt du världens smaskigaste plättar på evenemangsdagens pop up-café? Fick du kassarna och kylväskorna fyllda med de godaste närmatsuppköpen direkt av producenterna? Hur såg just din dag ut när du firade den finländska närmaten och landsbygden? Ta ett foto och delta samtidigt i Närmatsdagens fototävling!

Tagga ditt foto under tävlingstiden med #lähiruokaelämyksiä eller #närmatsupplevelser och #lähiruokapäivä eller #närmatsdagen, så är du med i tävlingen!

Priser

Ett presentkort värt 500€ till valfritt företag på Matkamaalle.fi

Tick ​​första hjälpen-kit (miniportfölj) 2 st

Grytlapp och handduk med morotsmotiv 2 st

Landsbygd.fi -svampkniv

Vinsterna lottas ut bland dem som deltagit.

 

Tävlingsregler

Du deltar i fototävlingen genom att dela bilden på Instagram, Twitter eller Facebook 19.8-19.9.2022 med hashtaggarna  #lähiruokaelämyksiä eller #närmatsupplevelser och #lähiruokapäivä eller #närmatsdagen. Du minns väl att fotot måste vara offentligt för att du ska kunna delta i tävlingen. Du får använda flera taggar på fotot (t.ex. #ostatilalta, #köpavbonden eller #lähiruokaa), men i utlottningen godkänns bara foton som också har taggats med #lähiruokaelämyksiä eller #närmatsupplevelser samt #lähiruokapäivä eller #närmatsdagen

T.ex. [foto] Här gör man bara bra uppköp #närmatsupplevelser #närmatsdagen

Tävlingsdeltagarna åtar sig att följa de användarvillkor och regler som Instagram, Facebook och Twitter har när det gäller foton. Du ska själv ha tagit fotona och personer som eventuellt syns på fotona måste ha gett sitt tillstånd till publiceringen. Tävlingsarrangörerna har rätt att från tävlingen ta bort de foton som deltagaren inte har rättigheterna till. Arrangören har också rätt att ta bort foton som kan betraktas som stötande eller som på annat sätt inte motsvarar tävlingens natur. Genom att delta i fototävlingen överlåter deltagaren rättigheterna att använda det nedladdade fotot i den kommunikation som gäller evenemanget Närmatsdagen. Annan eventuell användning avtalas om separat med deltagaren. Vinnarnas namn och fotot som sänts till tävlingen kan publiceras t.ex. på arrangörens webbsida, på sociala medier och i nyhetsbrev.

Arrangörerna

Närmatsdagen har arrangerats av Programmet för utveckling av landsbygden i Fastlandsfinland 2014-2020 och Landsbygdsnätverket, Brahea Centret vid Åbo Universitet: Samordningsprojekt för matsektorn, Aitojamakuja.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Martat, Marthaförbundet, Suomen 4H-liitto och Finlands svenska 4H, Maaseudun sivistysliitto, Lomalaidun ry och Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (Företagare inom Landsbygdsturism i Finland) samt de ansvariga för närmat inom de olika landskapen (aitojamakuja.fi).