Närmatsdagens öppningsevenemang

Närmatsdagens öppningsevenemang den 11 september 2021

Välkommen på Närmatsdagens öppningsevenemang till Hutko lama- och djurgård i Pukkila! Den landsomfattande Närmatsdagen firar matproducenter, närmat och upplevelser på landsbygden runt om i Finland. Öppningsevenemanget går av stapeln på härliga Hutko gård som öppnar sina dörrar för besökare, och på gårdstunet slår närproducenter och 4H-ungdomar upp sina stånd och caféer på evenemangsdagen klockan 10-14.

Öppningsevenemangets program och talare preciseras längre fram. Välkomna med på det familjevänliga och avgiftsfria evenemanget för att fira den finländska matproduktionens och landsbygdens festdag!

Läs mer om Hutko gård!

Anmälan som utställare på öppningsevenemanget är öppen!

Lystra nu alla närmatsproffs och vänner av närmat i Pukkila med omnejd! Känns det som om den egna gårdsplanen eller utrymmena inte lämpar sig för att ordna ett evenemang på Närmatsdagen? Ingen fara, du kan anmäla dig som säljare till öppningsevenemanget!

Nu har du en unik chans att anmäla dig som utställare till Närmatsdagens öppningsevenemang för att sälja och förevisa dina produkter och ditt arbete.

Försäljningsplatserna är gratis, men deras antal är begränsat. Anmälan är öppen fram till 28.08.2021. Företagare, närmatsföretag och hantverkare i Pukkila med omnejd har förtur. Närmare info får du i samband med anmälan.

Anmäl dig som utställare!

Kontakta

Ampun 4H-yhdistys ry

Toiminnanohjaaja Mari Ceder p. 050 369 9552

Toiminnanjohtaja Mari Sarikka p. 0400 418 761

Hutko lama- och djurgård

Anu Koivisto p. 040 592 9664

I arrangemangen av Närmatsdagens öppningsevenemang medverkar:

Landsbygdsnätverket, Ampun 4H –yhdistys ry, Hutko lama- och djurgård och som genomförare dessutom Närmatsdagens nätverk. Också Pukkila kommun deltar i samarbetet.