Min sida

Hej! Roligt att du tänker delta i årets Närmatsdagen.

På denna sida kan du hantera ditt lösenord och din e-postadress som hör till dina användarbehörigheter. Du kan också fylla i en annons om din gård eller ditt evenemang som visas för besökarna och på kartan på webbplatsen. Du kan även redigera din annons från i fjol och uppdatera den så att den visas på webbplatsen. Samtidigt har du möjlighet att radera gamla och obehövliga annonser.

När du anmäler dig som arrangör till evenemanget senast 12.08.2022 kan du beställa ett materialpaket som du kan använda för att komma i stämning på Närmatsdagen.

Materialbeställningar

Vi anordnar fjärrwebinarier för destinationer som deltar i Närmatsdagen för att stödja organisationen av ditt eget evenemang

11.8.2022 klo 15-16 Lähiruokapäivä: Vinkit Viron Avatud talude-päivästä! Anmäl dig till webbinariet senast 10.8.

Läs mer och anmäl dig här!

Videoinspelningarna av de webbinarier som ordnats som stöd för Närmatsdagens arrangörer hittar du här!

Den senaste informationen om evenemangsdagen för anmälda producenter får du enklast på Facebook i gruppen Lähiruokapäivän järjestäjät – avoin ryhmä Välkommen med! På sidan Material får du dessutom arrangemangstips och marknadsföringsmaterial, till exempel evenemangets logotyp, en utskrivbar affischmall och bildmaterial anpassat för sociala medier.

Lähiruokapäivän järjestäjät – avoin ryhmä (Facebook)

Dina egna annonser

Myyntipaikan nimiHallinta
Smeds, Gunnel Englund
Metsärannan puutarha
Metsälän Tila
Marcs Gård
Maalaismarkkinat - Lantmarknad 2019
Lakeuden Highland
Kvarnfors Gård
Korven Karitsa&Sysmän Akka
Hakalan lammas- ja pientila
Brödtorp gård
Bondböle Gård

Redigera gårdsannonser

 1. Genom att trycka på knappen ”Öppna och redigera” kan du redigera den annons du önskar. Informationen i annonsen syns på blanketten i slutet av sidan. Kom ihåg att som avslutning trycka på knappen ”Spara ändringar” nederst på blanketten så att ändringarna sparas. Kontrollera också efter uppdateringen att annonsen går att hitta i sökningen  på webbsidan.  sökfunktionen
 2. Ta bort gamla och obehövliga annonser genom att trycka på knappen ”Radera”.

Lågg till ny annons

 • Vänligen ange ditt telefonnummer, så att du vid behov kan vägleda kunderna till din gård.
  Välj lämpliga produktkategorier.
 • Fyll i gatuadress och nummer (obs. endasta gata och nummer t.ex. Centralgatan 10) varefter en meny uppenbarar sig nedanför. Bekräfta den korrekta adressen i den nedre menyn. Försäljningsstället kan ses på kartan först efter att adressen bekräftats.
 • Skriv här din kommun (officiella kommun, ingen byn osv.)
 • Välj landskap
 • Hidden
 • Hidden
 •  

  Läget uppdateras automatiskt på kartan enligt den adress du angivit när du publicerar annonsen. Ifall försäljningsplatsen är felaktig i den publicerade annonsen eller ifall du vill försäkra dig om rätt plats kan du dra platsmarkören till rätt plats.

 • Enbart en webbadress kan anges.
 • Ge mera detaljerad information över de produkter ni säljer. Besökare kan söka efter gårdar enligt produktkategori, men de platser med en mera omfattande beskrivning lockar i slutändan mera besökare. Annat väsentligt som kan nämnas om era produkter; kräver kyltransport, eller till exempel “ta med din egen kylväska”. Du kan lyfta fram information om möjliga aktiviteter på gården, som djurprallar, golvdans, plockning av potatis, eller köp av kaffe, bullar eller andra måltider på gården. Kom ihåg att nämna vilka betalningsmetoder som fungerar på gården.
 • Accepterade filtyper: jpg, jpeg, png, gif.
  Max ett foto. Fotot visas som annonsens banner och i sökningen. En bra bild lockar besökare till just din gård eller ditt evenemang.

Om det uppstår problem kan du skicka e-post till administratören för webbplatsen Närmatsdagen: info@maaseutu.fi

Personuppgiftspolicy